SUOJAA JA TYYLIÄ

Tummennuksilla saat haitalliset UV-säteet kuriin ja erinomaisen suojan lämpösäteilyä vastaan. alaotsikko tähän

SunGard ® Black Pearl on vahva, markkinoiden laadukkain Premium sarjan autokalvo ammattilaiskäyttöön. 

Blacke Pearl sarjan kalvojen harmaa sävy luovat autolle upean ulkonäön. Sungard Black Pearl kalvoilla on 10 vuoden tuotetakuu! Black Pearl sarjassa on laajin mahdollinen tummuuskirjo, 4-70 %. Kalvo sopii loistavasti lasien tehdassävyihin. Siinä on parhaat kutistamisominaisuudet ja kalvon pinta on erittäin naarmunkestävä. 

Vaalein kalvo 55% valonläpäisykyvyllä näkee läpi hyvin sisältä päin ja on juuri huomaamaton vaihtoehto, sekä antaa katseilta ja lämmöltä mukavan suojan.  

Lämmöntorjunta 26.9%

Häikäisyntorjunta 36.0%

UV-suojaus 99.0%

Autojen tehdassävytykset ovat tyypillisesti tehty noin 35% valoa läpäiseviksi. 35% valonläpäisyllä varustetut aurinkosuojakalvot ovat kaikista suosituimpia valintoja auton lasien tummennukseen.

Lämmöntorjunta 31.3%

Häikäisyntorjunta 58.5%

UV-suojaus 99.0%

Varma ja tyylikäs 20% kalvo antaa erinomaista näkösuojaa. 20-35% valonläpäisyllä varustetut aurinkosuojakalvot ovat kaikista suosituimpia valintoja auton lasien tummennukseen vuodesta toiseen.

Lämmöntorjunta 38.2%

Häikäisyntorjunta 78.3%

UV-suojaus 99.0%

Tummin yleisesti käytössä oleva kalvo on 5% valonläpäisykyvyllä varustettu. Kalvo päästää siis lävitseen 5% näkyvästä valosta. Parhain näkösuoja ja lämmön torjunta lämpösäteilylle.

Lämmöntorjunta 40.8%

Häikäisyntorjunta 95.0%

UV-suojaus 99.0%

Kysy tarjous asennukselle