Yritysesittely

AUTO-CLEANFIX OY

Yli 10 vuoden kokemuksella

Kotimainen autoalan yritys

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua joustavasti ja monipuolisesti. 

Ajoneuvopesut tai muut autohoitoon liittyvät palveluratkaisut toteutuvat osaavissa käsissämme.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani kaikkien ajoneuvojen autonhoito- ja suojausasennuksien töissä. Palvelemme yksityisiä asiakkaita ja eri toimialojen yrityksiä. Asiakkaan tyytyväisyys saamaansa palveluun on tärkein mittarimme ja annammekin työllemme aina 100% tyytyväisyystakuun. Käytämme tunnettuja ja korkealaatuisia merkkituotteita ja asiakkaanamme voit luottaa siihen, että löydämme juuri oikeat palveluratkaisut, laadusta tinkimättä.


Laatu - Vuosien kokemus - Sertifikaatit - Tyytyväiset asiakkaat

Toimimme helposti lähetyttävän toimintamallin pohjalta ja haluamme tuoda autoilun mukavat puolet esille, jotta jokainen voisi nauttia ajamisesta.

Keskitymme myös vastuullisuus asioihin ja pidämme tärkeänä, että turvallinen tapa korostuu ja näkyy tienpäällä. Haluamme edistää ajamisen mukavuutta ja turvallisempaa ajamista. 

Suuri valikoima eri autonhoitopalveluja edistävät kestävämpää autoilua ja takaavat palvelumallin, johon jokainen voi vaikuttaa arkisessa autoilussa. Syitä miksi valita palvelut Auto-Cleanfix Oy:ltä:

Asennustöiden laatu - Monen vuoden kokemus - Tuotteiden laatustandardit - Erinomainen asiakaspalvelu - Luotettavuus ja monipuolisuus - Vastuullisuus - Kumppanuuteen keskittyminen - Asiantuntevuus ja prosessien hallinta

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa! Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä etusi.